Societat

VÍDEO: Ricard Ustrell explica els pals a les rodes d'ERC a l'entrevista a Jordi Cuixart

El periodista explica que Ester Capella va intentar vetar l'entrevista

27 de octubre de 2020 (10:19 CET)

Ricard Ustrell entrevista Jordi Cuixart
Ricard Ustrell entrevista Jordi Cuixart

El president d'Omnium Cultural Jordi Cuixart fa tres anys que és a la presó. Hi va entrar a mitjans d'octubre de 2017, unes setmanes abans que els presos polítics. La jutgessa instructora Carmen Lamela així ho va decidir, la mateixa magistrada que va instruir el cas de Sandro Rosell i del Major Josep Lluis Trapero, ambdós absolts. 

La seva valentia i les seves ganes de viure malgrat la presó injusta han fet que siguin molts els mitjans de comunicació que li van al darrere intentant fer entrevistes. Ha estat finalment TV3, de la mà de Quatre Gats de Ricard Ustrell, qui ha parlat amb Cuixart. 

Pedro Sánchez

L'entrevista no ha estat presencial, de manera que Ustrell i el seu equip no s'han desplaçat fins al centre penitenciari i ha estat telemàtica. L'espai, com era d'esperar, va ser un èxit total, esdevenint líder d'audiència, amb un 18,2% de 'share' i 442 mil espectadors. 

Tot i això, Ustrell ha denunciat els impediments que ha tingut el programa per tal d'aconseguir l'entrevista a Cuixart. Aquests pals a les rodes els ha posat ERC a través de la conselleria de justícia liderada per Ester Capella. "Tenien por de les paraules de Cuixart?" Es pregunten els usuaris de xarxes socials. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades