Societat

VÍDEO: La principal rival de Letizia Ortiz l'humilia sense citar-la

La reina espanyola no té gaire estima vers els animals

16 de gener de 2021 (22:09 CET)

Reina Letizia
Reina Letizia

Marie-Chantal Miller. El nom que fa més por a Letizia Ortiz. És la dona del cosí per part de mare del Preparao Felipe VI i ja la va clissar des d'un primer moment. A l'enterrament del germà de Sofía de Grecia i antic rei dels grecs ja la va fer grossa comportant-se de forma altiva i impresentable.

Marie-Chantal li té jurada des d'aleshores i quan Letizia Ortiz va organitzar l'escàndol a la catedral de Palma contra la seva sogra va sortir a defensar la dona del Campechano. La rebregada a Letizia Ortiz va ser monumental i la reina espanyola no vol coincidir amb ella en cap acte. [banner-DFP_1]

Reina Letizia

Ara amb un vídeo que ha penjat a xarxes ha tornat a demostrar la diferència entre ella i Letizia. Al vídeo s'hi pot veure dos dels gossos de l'enemiga de Letizia. Un de ben gran, tipus pastor belga, i un cadell de gos salsitxa.

Letizia Ortiz no té cap mena de simpatia pels animals. Ho ha explicat més d'una vegada Jaime Peñafiel. Només arribar a Zarzuela, a la residència del Preparao Felipe VI, va fer fora de mala manera el gos del seu aleshores nòvio.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies