Societat

VÍDEO: Polèmica perquè la dona de Sergio Ramos fa això al seu fill

Demostra que és una irresponsable

9 de desembre de 2020 (12:56 CET)

PIlar Rubio
PIlar Rubio

Pilar Rubio, a més de ser col·laboradora de El Hormiguero, un dels programes més ultres de la televisió a España presentat per Pablo Motos, també és la dona del jugador del Reial Madrid Sergio Ramos. 

La dona del futbolista andalús és una apassionada de l'esport, una passió accentuada per la gran quantitat d'hores lliures de les que disposa. En una de les seves últimes publicacions d'Instagram, Rubio ha compartit amb els seus seguidors una imatge on utilitza el seu nadó com si fosin peses. Estem parlant d'Adriano Máximo Ramos Rubio, nascut a finals de juliol d'enguany.[banner-DFP_1]

El fill de Sergio Ramos i Pilar Rubio es posa malalt i un Hospital de Madrid li dóna aquest tracte de favor

"Chorrada nivel máximo", "No entiendo nada", "A falta de mancuernas, un niño", "Estás colgada", "Pobre bebé" o "Menuda gilipollez, un bebé no es para hacer pesas", són els comentaris que Rubio ha rebut. 

Els usuaris d'Instagram ho han considerat una irresponsabilitat molt greu. Cap persona, pare o mare, amb seny i dos dits de front no utilitzaria el seu nadó com una pesa. El nen pot caure i fer-se molt de mal, són molt fràgils quan tenen aquesta edat. 

 

 

 

 

 
 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies