Societat

VÍDEO: Els Mossos passegen en un cotxe patrulla nens de La Mina malgrat que està prohibit

Un vídeo gravat des d'un balcó ha destapat el cas i la policia indaga internament "per si se'n deriven responsabilitats"

29 de agost de 2020 (20:49 CET)

Polèmica dels Mossos
Polèmica dels Mossos

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el passeig amb cotxe patrulla de diversos nens en una plaça del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). Un vídeo gravat des d'un balcó –que dura més de dos minuts i s'ha fet viral aquest dissabte a les xarxes socials- ha destapat el cas, tot i que el 'passeig infantil' és ja de fa unes setmanes, una nit de cap a finals de juny.

En les imatges es pot veure com els infants s'amunteguen en diferents tandes al seient del copilot, com el cotxe fa diverses voltes a poca velocitat per la concorreguda plaça i com els nens arriben a parlar per l'altaveu del vehicle. La policia catalana assenyala que s'està indagant internament aquest cas "per si se'n deriven responsabilitats".[banner-DFP_1]

Els Mossos d'Esquadra tenen prohibit pujar ciutadans als cotxes oficials i només es permeten excepcions en jornades de portes obertes, lúdiques o en casos especials reglats.

Vídeo polèmic dels Mossos

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades