Societat

VÍDEO MARCA ESPAÑA: Crits i insults a una connexió en directe a Sálvame

"Hijo de puta" y "maricón" a Kiko Matamoros en directe

13 de gener de 2021 (12:05 CET)

Kiko Matamoros a Sálvame
Kiko Matamoros a Sálvame

El programa Sálvame, que presenta Jorge Javier Vázquez i que s'emet cada tarda per Telecinco és líder d'audiència de la cadena i és el mirall perfecte per entendre el tarannà de l'audiència d'aquest canal. A banda d'explicar xafarderies i la vida privada dels famosos, també s'hi poden veure insults i altres mostres de mala educació. 

Jorge Javier donava veu al reporter Sergi Ferré, qui connectava amb el plató des del restaurant Rosa Blanca que Javier Tudela, fill de Makoke, situat a Pozuelo de Alarcón. Allà, un grup de persones, sabent que la càmera i el micro eren de Sálvame van esclatar contra el col·laborador del programa Kiko Matamoros. 

Sálvame

"Paga tus deudas Kiko, paga tus deudas", ¡Paga a Hacienda, paga a Hacienda¡ ¡Hijo de puta, paga a Hacienda, maricón!". La primera part de la frase s'entén. Un presumpte defraudador d'hisenda ha de pagar el que deu perquè d'aquests diners depèn que la societat funcioni. Ara, utilitzar la paraula "maricón" com insult diu molt d'aquesta gent i de la Marca España. 

"Los habrá mandado el papá, pero no te preocupes que en esto estamos", ha explicat Kiko Matamoros i ha afegit que "lo de hijo puta para quien te haya dicho que me lo dgias".  Nivell màxim. Nivell de Sálvame. Nivell de Telecinco. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades