Societat

VÍDEO: La incòmoda pregunta de Letizia Ortiz a Ana Morgade

La Reina espanyola fa una pregunta inesperada a l'humorista

18 de febrer de 2021 (15:28 CET)

Ana Morgade en Televisión Española
Ana Morgade en Televisión Española

El programa 'La Noche D', que s'emet a Televisión Española i presenta Dani Rovira, està tenint molt d'èxit. L'actor andalús ha patit un càncer i s'ha recuperat. És una notícia que fa molt contents els seus seguidors. Per aquest espai hi han passat molts actors i humoristes i aquesta és la clau de l'èxit. 

Anabel Alonso, Berto Romero, David Broncano i un llarg etcètera. També Ana Morgade, que va explicar una trobada amb la Reina. L'obsessió de Letizia per la seva imatge és àmpliament coneguda i li va preguntar a Morgade "cuántos años me echas". [banner-DFP_1]

Cuando terminé el bolo, resudada, cochina con el moño, viene un señor muy tocho y me dice 'Su majestad quiere hablar con usted'. Con la espalda sudada, qué vergüenza. Un lío eso del usted, vos, su... Me dijo 'Cuántos años me echas', y dije ostia como me equivoque de mucho me decapitan, como la reina de corazones: que la decapiten. Le eché muchos menos, tiré para abajo. 'Veintitrés'. 

Molt bona estratègia. No es va equivocar i va optar per l'humor. Letizia en té 48. Morgade en té 41 i està embarassada. Una és humorista i és divertida. L'altra és Reina d'Espanya, està operada i té un posat molt seriós i molt avorrit. 

El programa ja ha arribat a l'11% a Catalunya, una dada important, ja que els canals espanyols a casa nostra sempre tenen poca audiència, una audiència que s'emporta gairebé cada dia TV3. 

 

Fes-ho córrer
Destacades