Societat

VÍDEO: La imitació de Ricard Ustrell al Polònia que no agradarà al protagonista

El programa d'humor de TV3 se supera amb aquest nou personatge

22 de gener de 2021 (11:41 CET)

Ricard Ustrell a Polonia
Ricard Ustrell a Polonia

El Polònia de TV3 continua sent un dels programes de més èxit de la graella de TV3 i ahir dijous va aconseguir un 17,5% d'audiència. L'espai va comptar amb dos nous personatges: Alejandro Fernández, del PP i Ricard Ustrell, periodista de Televisió de Catalunya. 

Polònia acostuma a ser crític amb tothom i no perdona ningú, però en el cas d'Ustrell va ser èpic. Toni Soler i els altres guionistes el van dibuixar com una persona plega d'egolatria, que trepitja a tots els convidats i que vol ser ell el protagonista. De ben segur que la imitació no agradarà a l'imitat. [banner-DFP_1]

Ricard Ustrell a TV3

Ustrell sempre ha estat una persona controvertida que ha tingut 'problemes' amb diferents periodistes de TV3. S'explica que va acusar públicament aquests professionals en manifestar que no podien pagar "entrepans" al seus convidats per culpa dels salaris de la cadena. 

Recentment també ha defensat l'espanyolització de TV3 i ha criticat aquelles veus que qüestionaven aquesta espanyolització. A Ustrell, com al seu amic Victor Amela, ja els va bé que hi hagi contingut en castellà a la Televisió de Catalunya. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades