Societat

VÍDEO: El Doctor Macip alerta d'aquesta situació terrible amb un nou pic de contagis ben aviat

L'expert en genètica molecular alerta al Govern que s'ha d'actuar quan abans millor

13 de gener de 2021 (12:50 CET)

Salvador Macip al FAQS
Salvador Macip al FAQS

Els experts en la pandèmia no estan gens contents amb la gestió que el Govern està fent d'aquesta. En més d'una ocasió, el doctor Oriol Mitjà ha estat molt crític amb la consellera de Salut Alba Vergès i amb les mesures que l'executiu ha pres. 

El doctor en genètica molecular, Salvador Macip, va concedir una entrevista al Preguntes Freqüents de TV3 des de Leicester (Regne Unit) i va parlar sobre la nova soca de Covid que ha afectat amb duresa aquest país. Macip, en aquest sentit, ha demanat extremar totes les precaucions perquè aquesta onada de contagis arribarà a casa nostra. 

Coronavirus

Macip ha estat molt clar i ha manifestat que "veurem a Catalunya pics de contagi com els de Regne Unit" i ha alertat que cal tenir en compte que sempre "anem tard", de manera que les mesures s'haurien d'estar prenent ara i no quan arribi el cop. 

Al plató hi havia la també experta Magda Campins, que es va pronunciar en una línia semblant a Macip i a la resta d'epidemiòlegs que estan treballant per a batre el virus. Campins, igual que Mitjà, Macip, Clotet i companyia, es va mostrar molt crítica amb les mesures establertes pel Govern, considerant que seria millor aplicar mesures més severes i més curtes que no pas mesures més laxes i més duradores. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades