Societat

VÍDEO: Un cantant andalús parla català malgrat fa molt poc que viu a Catalunya

Dave Zulueta és convidat a Preguntes Freqüents i sorprèn tothom amb el seu català excel·lent

19 de octubre de 2020 (10:51 CET)

Dave Zulueta
Dave Zulueta

Tothom recordarà la figura de Dave Zulueta. És aquell concursant d'Operación Triunfo que malgrat ser andalús es va interessar de ben jove per aprendre la llengua catalana. Aquest dissabte va ser convidat al Preguntes Freqüents de TV3 i va conversar amb Cristina Puig utilitzant un català perfecte.

Zulueta va explicar a la presentadora que va començar a aprendre la nostra llengua als tretze anys i que ho va fer mirant Polseres Vermelles de TV3 a través d'Internet. La seva nova cançó, que va presentar-la, es diu 'La teva pell' i és la traducció de la peça en castellà 'Tu desnudez'. 

TV3 subtitula el català

Fa poques setmanes que s'ha instal·lat a Catalunya. Concretament ha passat de Sanlucar de Barrameda (Cádiz) a Terrassa. A la co-capital del Vallés Occidental aprendrà de ben segur la nostra llengua i més si continua mirant sèries en català com 'Merlí', 'Plats Bruts' o les 'Tresines', tal i com ha reconegut. 

Tot plegat demostra que qui no aprèn el català és perquè no vol. Zalueta s'ha interessat i es continua interessant per la nostra llengua. Hi ha gent a Catalunya que fa més de cinquanta anys que hi viu i no sap dir ni 'bon dia'. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies