Societat

VÍDEO: Bruno Oro repassa de forma brillant Ada Colau per les darreres bestieses que ha fet a la ciutat

Ada Colau i el seu equip d'il·luminats ha transformat els carrers de Barcelona i ha empitjorat la seva circulació

9 de setembre de 2020 (14:10 CET)

Bruno Oro
Bruno Oro

L'actor i humorista català Bruno Oro, a més de ser un excel·lent professional i un artista fantàstic, també parla clar quan cal. Durant l'estat d'alarma, l'empordanès ens ha fet el confinament més amè i més entretingut amb les seves interpretacions del 'Jacabo' un 'pijo' que passava els dies tancat a la segona -o tercera- residència de Baqueria (Val d'Aran). 

Ara, ens ha mostrat el seu costat més reivindicatiu i ha valorat les últimes actuacions de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, empetitint els carrers de Barcelona i dificultant la lliure circulació dels vehicles a motor. Tot plegat, suposadament, perquè els vianants poguessin caminar de manera més tranquil·la. 

Els separadors entre calçada i vorera són molt perillosos. Són blocs de formigó en forma  de dau, amb els vèrtexs punxeguts. Ni els fabricants que han cobrat una gran quantitat de diners públics ni el propi Ajuntament han pensat que una caiguda d'un motorista o ciclista i un impacte pot ser mortal. 

Ada Colau

Hi ha qui diu que els canvis responen a fer una ciutat més sostenible, com les ciutats europees. El que està fent Colau no té res a veure amb la sostenibilitat de grans civilitzacions com Berlín o altres ciutats dels països nòrdics. Fer compatible l'ús de la bicicleta i potenciar la mobilitat sense fum no té res a veure amb el que estan fent a la capital catalana. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades