Societat

VÍDEO: Albert Pla i la nova sèrie sobre els Borbons

El cantautor català deixa en ridícul la Família Reial

19 de agost de 2020 (09:13 CET)

Albert Pla
Albert Pla

El prestigiós cantautor català Albert Pla prepara una sèrie sobre els Borbons, en què s'explicarà de manera amena, entretinguda i valenta els escàndols protagonitzats per aquesta família al llarg dels últims segles. Els espanyols no voten el seu cap d'estat i el successor d'aquest ho és gràcies a ser el seu fil o filla. La Borboneta Leonor, com a germana gran del matrimoni format entre Felipe i Letizia serà la pròxima Reina, en detriment del seu cosí Froilán. 

Albert Pla ha publicat episodis d’una videosèrie “dedicada a la història dels Borbons" i que es coneixerà gràcies a la revista Mondo Sonoro, amb la voluntat d’explicar “la veritable història de la dinastia que governa Espanya des de 1714. 

Alfonso Guerra

Amb el seu to burlesc habitual, el cantautor explica que es publicaran nous capítols de manera setmana, concretament el dimecres. Tot plegat per tal d'explicar els "genocidis, magnicidis, parricidis i, en definitiva, tota classe de cidis" protagonitzats pels membres d'aquesta família amb sang blava que ara té el seu cap ben lluny, en concret als Emirats Àrabs Units. 

La idea de Pla arriba després que el dia 3 d'agost el Borbó emèrit abandonés la Zarzuela i posés rumb cap a la dictadura islàmica. Un país on no hi ha conveni d'extradició amb Suïssa, la fiscalia del país que l'està investigant. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades