Societat

Víctor Amela se'n riu de la mort del català i rep a Twitter

El col·laborador de La Vanguardia es posiciona a favor de l'alcaldessa Ada Colau

2 de desembre de 2020 (10:47 CET)

Victor Amela
Victor Amela

L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau ha aconseguit el seu objectiu. Amb el seu vídeo en castellà ha arribat el públic castellanoparlant i, el més important, ha aconseguit que se'n parli, és a dir, ha aconseguit una publicitat gratuïta. 

Diferents personatges del món de la cultura, com l'escriptora Pilar Rahola i l'actor Fermí Fernández hi van reaccionar i van criticar aquesta actitud. També ho va fer el filòleg Màrius Serra i ara ho ha fet un altre actor que, alhora, també és escriptor, Bernat Quintana, que ras i curt ha escrit: "Aquest és escriptor?". 

El també actor Biel Duran ha contestat, amb humor, les paraules de Quintana i ha manifestat que "alguns preferirien escriure en morse" i Quintana ha insistit en l'atac contra Amela titllant l'espanyolista de "esperpèntic". 

Amela, que és un dels periodistes més importants de La Vanguardia i que també és escriptor, havia manifestat que les llengües acaben morint i que totes moriran, incloses el català i el castellà. Un escriptor que pensa això i que no està disposat a canviar-ho

 

 

 

Fes-ho córrer
Destacades