Societat

URGENT: La (in) justícia espanyola torna a deixar en llibertat Angela Dobrowolski perquè pugui tornar a fer mal

La dona i l'escort de luxe van ser sorpresos pels veïns i la Policia Local de Canet de Mar

25 de novembre de 2020 (16:38 CET)

Angela Dobrowolski ofereix croissants
Angela Dobrowolski ofereix croissants

El titular del jutjat d'instrucció número 4 d'Arenys de Mar, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dimecres la llibertat provisional amb càrrecs per a l'esposa del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, de qui s'està divorciant. La dona va ser arrestada aquest dimarts al matí juntament amb el seu suposat amant per part de la Policia Local mentre intentaven entrar a la segona residència de Mainat, a Canet de Mar, després de l'avís dels veïns.

Angela Dobrowolski sense perruca


Tots dos estan investigats per intent de robatori amb força en casa habitada. Ni fiscalia ni acusació particular han demanat cap mesura cautelar, i el jutge només ha decretat que han d'estar a disposició del jutjat sempre que se'ls requereixi.[banner-DFP_1]

Dobrowolski va presentar aquest dimarts a la tarda una petició d"habeas corpus', però el jutge la va desestimar. La dona està sent investigada per un presumpte intent d'assassinat contra el seu marit. Concretament, la dona hauria intentat acabar amb la seva vida injectant-li insulina, amb l'objectiu, presumptament, de cobrar l'herència. Dobrowolski té una ordre d'allunyament de Mainat i dels fills que tenen en comú. La parella està en tràmits de divorci.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies