Societat

TV3 la torna a fer grossa: Ara prioritzant la cultura de Madrid a la que es fa a casa nostra

L'estratègia d'eixamplar la base es fa evident al Telenotícies

14 de gener de 2021 (09:11 CET)

Telenoticies
Telenoticies

TV3 va néixer com un canal indispensable per difondre la cultura i llengua catalana. Des de la primera emissió, als anys vuitanta, es va tenir clar que, juntament amb l'escola, la Televisió de Catalunya seria una eina al servei del país i imprescindible per la immersió lingüística. 

Els darrers anys i amb les crítiques de partits espanyolistes com Ciudadanos i el Partido Popular tot ha canviat. Vicent Sanchis i altres directius s'han baixat els pantalons fins al punt d'emetre sèries on es parla castellà, de relegar la mort de Montserrat Carulla a una quarta posició en un Telenotícies i de menysprear la figura del President Carles Puigdemont dedicant només deu segons a una entrevista que s'havia realitzat a Els Matins. 

Toni Trilla al FAQS

Després d'una emissió d'un documental sobre el món de la cultura en què s'explicava com el coronavirus ha afectat aquest sector, el TN ha obert l'espai de cultura amb l'estrena d'una òpera a Madrid. Costa d'entendre però ha estat així. 

La idea d'ERC i els Comuns d'eixamplar la base compta ara també amb l'ajuda de TV3. Qui tingui simpatia cap a la cultura que es fa a Madrid abans de la que es fa a Catalunya estarà content amb aquest tractament per part de 'La Nostra'. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades