Societat

TV3 indigna els catalans amb una sèrie d'un humorista espanyol de l'estil Pajares i Esteso

TV3 diposa de poc contingut propi i ha de comprar "entreteniment" a Espanya

31 de agost de 2020 (10:48 CET)

El PP contra Marc Giró i el clatellot de Vicent Sanchis s'escolta al carrer Genova
El PP contra Marc Giró i el clatellot de Vicent Sanchis s'escolta al carrer Genova

TV3 està en decadència. Després d'emetre sèries en què es parla en castellà i que no són de promoció pròpia, s'ha perdut completament l'essència per la qual va ser creada la Televisió de Catalunya: difondre la llengua catalana com un canal d'aprenentatge de la nostra llengua, en clar retrocés per culpa de L'hegemonia del castellà.

Els seus responsables no s'esforcen per revertir aquesta situació. A Catalunya hi ha actors, humoristes i personatges de renom del món de la cultura. Tot i això, Vicent Sanchis ha volgut comptar amb Marianico el Corto. L'actor és Miguel Ángel Tirado i des de fa dècades interpreta aquets personatge a 'El Último Show', a Aragón TV.  

TV3 n'és coproductora i des de l'abril estarà disponible a la HBO. El perfil de Tirado es d'allò més 'cunyado' i respon als habituals estereotips de l'espanyolada com Andrés Pajares i Fernando Esteso entre molts altres com Árevalo. 

Mireia Prats

La Nostra no mereix un programa com aquest. On són els concursos culturals com el 'Gran Dictat'  d'Òscar Dalmau (emès ara, en repeticions, per Canal33) o el prestigiós 'Si l'Encerto l'Endevino de Josep Maria Bachs? 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades