Societat

Tuitaires propers a ERC carreguen contra Oriol Mitjà per destapar la veritable cara d'Aragonès i el doctor els fa callar ràpidament

Ja fa temps que hi ha una campanya deliberada contra el conegut epidemiòleg

21 de novembre de 2020 (18:55 CET)

Oriol Mitjà
Oriol Mitjà

El President Torra, abans de ser inhabilitat per l'Estado español, va oferir a Oriol Mitjà entrar a govern. El càrrec no era de conseller però sí que hi tenia un rang assimilable i la idea era que un expert en la matèria ajudés en una gestió molt complicada i que, ara per ara, està en mans d'una persona qüestionada i sobrepassada com Alba Vergés.

Les intrigues polítiques encapçalades per Pere Aragonès van fer que Mitjà renunciés a formar part del govern. Una vegada més les estratègies de polítics que porten tota la vida xuclant de la mamella han acabat perjudicant els catalans i privant-nos de persones professionals i que saben el què es fan.

Oriol Mitjà

En aquest sentit Oriol Mitjà ha estat molt crític amb Aragonès. Unes crítiques que no han agradat, i ja fa temps d'això, a diversos tuitaires d'ERC.

Els fan boys de Sergi Sol han atacat amb duresa Mitjà però el Doctor n'ha tingut prou amb una piulada per ensorrar-ne un d'ells:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades