Societat

Tràgica mort de la germana d'una famosa catalana

Mor la germana de Leticia Sabater, Silvia Sabater

6 de octubre de 2020 (10:26 CET)

Imatge d'un cementiri
Imatge d'un cementiri

Leticia Sabater està molt trista. Ha mort de manera inesperada la seva germana, Silvia Sabater i la pèrdua ha estat un trasbals per tota la família. El portal FormulaTV i ha confirmat la mediàtica barcelonina al seu perfil d’Instagram. “Te querré siempre. Descansa en paz”, ha deixat escrit. Tenia només 57 anys.

La notícia ha arribat quan la Silvia s'estava recuperant d'un càncer i tot semblava que tornava a la normalitat. La mateixa Leticia Sabater ha confirmat la pèrdua a través d'una publicació al seu compte d'Instagram i també ha estat present al tanatori. 

Laura Fa

La germana Silvia havia arribat a aparèixer a Sálvame, per tal de parlar de la germana Leticia. Sobretot parlava de la seva vida sentimental i la desaparició de Roberto Corbo, el seu nòvio empresari que va desaparèixer de cop i ningú en va saber res més. 

Els espectadors de Sálvame i els seguidors s'han acomiadat de la Silvia i li ha donat el condol a Leticia. Des d'aquí ens sumem a aquest condol i li enviem un missatge d'ànims i una abraçada. 

 

Leticia Sabater
Leticia Sabater

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades