Societat

Susanna Griso i Ana Rosa Quintana es fan la pilota mútuament

Les dos periodistes espanyolistes es declaren amor etern en antena

15 de setembre de 2020 (10:18 CET)

Susanna Griso i Ana Rosa Quintana
Susanna Griso i Ana Rosa Quintana

El curs polític ha començat i amb aquest els programes de televisió que li fan el seguiment. A TV3 tenim Els Matins presentats per Lídia Herèdia, que són líders d'audiència a casa nostra. El format agrada més i desprèn més confiança que els espais protagonitzats per Ana Rosa Quintana i Susanna Griso a Telecinco i Antena 3. 

Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz

De fet, l'inici de Quintana va ser més comentat pel 'look' de la periodista que no pas pel seu contingut. Tal com us vam EXPLICAR AQUI, la dona del presumpte delinqüent José Muñoz va aparèixer plena de bòtox i amb un serrell que l'afavoria ben poc. 

Aquest canvi d'imatge va despertar les bromes de les xarxes socials i la seva competidora Susanna Griso s'hi ha referit però sense dir-ne el nom. "Esta semana una compañera mía, no hace falta que diga el nombre, y que arrancaba programa el lunes, ha sido insultada y alguien se ha hecho eco de esos insultos para convertirlo en titular. Y parece que era un titular periodístico: que si el bótox, que si se parece a Menganita…¿Esto es periodismo? ¿Quién decide encapsular esa mierda, con perdón, y convertirla en titular? Los que se llaman periodistas, que creen que eso es noticia porque les da clicks". 

Quintana retornava la pilota, en aquesta ocasió sí dient el nom de Griso: "Hablando de opinar. Le voy a dar las gracias a mi compañera Susanna Griso. También te digo, Susanna, que lo que digan en Twitter de mi peinado me toca las narices, me da exactamente igual. Pero te agradezco mucho tus palabras".  Quina història d'amor. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades