Societat

El sospitós accés de Leonor de Borbón a l'internat per a rics

Leonor serà una de les 12 persones espanyoles que formarà part del curs, d'un total de 500 candidadutres

19 de febrer de 2021 (11:15 CET)

Leonor de Borbón
Leonor de Borbón

La filla del rei espanyol Felipe VI i Letizia Ortiz, Leonor Borbón Ortiz, viurà l'any que ve i el següent a Gal·les. Allà estudiarà els dos cursos de batxillerat en una prestigiosa escola, un internat. Aquest caprici, segurament de la mare, costarà 70.000 euros, que pagarem entre tots. 

El Preparao va esdevenir un Preparao al Canadà. Allà va anar a estudiar perquè el Campechano va considerar que era una bona decisió. Ara, encara que Leonor no s'hagi mogut de Madrid, anem coneixent detalls. [banner-DFP_1]

"Allí simplemente será Leonor, una alumna más de una comunidad de 360 jóvenes de más de 90 países de todo tipo de clases sociales, culturas, religiones e idiomas". De todo tipu de clases sociales diuen, quan el curs val 35.000 euros. 

"Estamos encantados de que la Princesa Leonor se una a nosotros el próximo curso", va dir el director del curs i després va destapar com s'ha fet el procés de selecció. De los más de 500 candidatos solo se seleccionaron a 12. El proceso es completamente anónimo. Solo en la fase final de la entrevista supimos que se trataba de la Princesa Leonor".. Sí, és clar. 

Molts usuaris de xarxes socials s'han fet ressò d'aquesta notícia i han manifestat que no s'ho empassen. Un d'ells ha estat el dirigent d'EH Bildu, Jon Iñarritu, que s'ha petat de riure amb els habituals símbols de rialles. 

 

Fes-ho córrer
Destacades
Top Notícies