Societat

Rebregada espectacular de Pilar Rahola a Serrat i companyia

La periodista catalana parla clar contra els progres espanyols que callen davant les injustícies

10 de febrer de 2021 (11:03 CET)

Pilar Rahola a TV3
Pilar Rahola a TV3

El raper lleidatà Pablo Hasel haurà d'entrar a la presó. El motiu no és haver robat, agredit, assassinat ningú, sinó denunciar, a través de les cançons, la suposada corrupció de la monarquia espanyola, especialment del Borbó emèrit, ara 'exiliat' als Emirats Àrabs Units.

En saber la notícia, la societat civil (la de veritat) s'ha bolcat amb el l'artista. Moltes veus han demanat paralitzar aquest ingrés a presó i un canvi immediat del Código Penal perquè s'empari l'exercici a la llibertat d'expressió.[banner-DFP_1]

De fet, a Barcelona es va pintar un mural de grans dimensions amb la cara de Juan Carlos Campechano envoltat d'adjectius que apareixen a les cançons de Hasel. L'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, per acció o per omissió ha permès que aquesta pintada reivindicativa s'esborrés. 

La periodista y escriptora catalana Pilar Rahola ha estat molt clara i, visiblement enfadada, s'ha encarat amb l'alcaldessa d'"esquerres" i també amb aquells cantants i artistes que es fan dir progressistes, com Joan Manuel Serrat i Pedro Almodóvar. Tots ells han callat davant les injustícies de l'Estado español contra els presos polítics i represaliats. 

 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies