Societat

Pilar Rahola esclata contra la jugada bruta de certa premsa contra Israel per la vacunació

La periodista publica un article duríssim contra The Guardian, per les seves mentides contra Israel

7 de gener de 2021 (09:54 CET)

Pilar Rahola al FAQS
Pilar Rahola al FAQS

A finals de desembre va arribar la vacuna a l'Estado español. La primera ciutat que en va disposar va ser Guadalajara i tot i que Ana Rosa Quintana, al seu programa de Telecinco, va il·lustrar la notícia amb una imatge de la ciutat mexicana, els primers ancians van ser vacunats. 

Com sempre, Espanya -i, en menor mesura, Europa- serà un país que tardarà més del compte en acabar aquest procés de vacunació. Es preveu que es trigaran 3 mesos per vacunar els treballadors sanitaris i d'emergències i els avis de les residències. A Catalunya no anirà millor, ja que Alba Vergés, d'ERC, no ha imposat un calendari diferent per no contradir la veu de l'amo. [banner-DFP_1]

Vacuna

Isarel està essent un dels països que millor està actuant en aquests moments, sobretot quant a la rapidesa en què subministra les dosis. I, evidentment, com sol passar en aquests casos, la premsa internacional s'ho ha fet venir bé per carregar contra la gestió de Tel Aviv. Alguns mitjans, com el prestigiós The Guardian, consideraven que els palestins quedaven exclosos de la vacunació de la Covid-19, quelcom totalment fals. 

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha publicat un article molt contundent a La Vanguardia en el qual carrega contra aquests mitjans i defensa la gestió d'Israel. "Israel se ha ofrecido a la ANP para lo que sea necesario y ha vacunado masivamente a los palestinos de Jerusalén este, que no son ciudadanos de Israel, sino residentes. En resumen: todo lo dicho de la vacuna israelí y los palestinos ha sido una sarta de mentiras tan fácil de desmontar como, sencillamente, ­leer la información de la zona". 

És clar que quan es tracta d'atacar Israel tot és molt fàcil. I Rahola sempre estarà disposada a posar la veritat per davant, desmuntant les mentides interessades d'aquest periodisme anti-jueu. 

 

Fes-ho córrer
Destacades
Top Notícies