Societat

Pilar Eyre explica la desastrosa trobada entre Sofía i Letizia Ortiz als premis Princesa de Asturias

Més conflictes a Can Borbó

22 de octubre de 2020 (23:08 CET)

Pilar Eyre
Pilar Eyre

La picabaralla entre Letizia Ortiz i la seva sogra, Sofía de Grecia, a la Catedral de Palma ja fa uns quants estius va ser sonada. Els Borbons intentaven vendre la història de la família feliç i la realitat ha estat ben diferent.

Es podria parlar de família disfuncional. Un tiet a la presó, un avi que marxa a "comprar tabac" i ja no torna, un nebot que es dispara trets al peu i ja acumula ple de multes de tot tipus...

Jaime Peñafiel

Malgrat tot segueixen intentant vendre la imatge de família ben avinguda però la tensió entre ells no es pot dissimular. Ho explica Pilar Eyre fent referència a l'entrega dels premis Princesa de Asturias: “La forzada presencia de Sofía enfriaba el ambiente, muy distinto cuando padres e hijas estaban solos, reían, hablaban y ofrecían una imagen de familia unida y compenetrada”

Eyre també explica que l'ex reina espanyola va ser molt prudent per no enfadar Letizia, que és la que mana: “Sofía le dirigió alguna frase a su nieta mayor, que respondió educadamente, aunque en el momento de la foto intentó no rozarla y no hubo interactuación entre los cinco”

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades