Societat

Pilar Eyre diu això de Sofía de Grecia després de la fugida del Campechano

La periodista no en deixa passar ni una

5 de agost de 2020 (14:40 CET)

Pilar Eyre
Pilar Eyre

Pilar Eyre i Jaime Peñafiel són els periodistes més ben informats de tot el què passa a la Casa Real borbònica. La seva presència als mitjans de comunicació és constant però ara, amb l'escàndol de la fugida del Campechano, ho és encara més.

Peñafiel està trist ja que malgrat les fortes crítiques que li ha fet en els darrers temps diu que li té "mucho cariño" al Campechano. De fet ell sempre s'ha definit com a "juancarlista".

La piulada de Pilar Eyre que anticipa una notícia bomba a Zarzuela

Pilar Eyre en canvi no està afectada mínimament i ha aprofitat per parlar de la situació de Sofía de Grecia. La periodista catalana ha estat entrevistada a Catalunya Ràdio on ha manifestat que ha trobat a faltar que al comunicat del Campechano es fes alguna referència cap a la seva dona. “Se han llevado mal, no son pareja desde hace muchísimos más años de los que nos imaginamos pero nunca ha habido una ruptura o un comunicado diciendo que están separados o divorciados. O sea que teóricamente tenemos que pensar que son un matrimonio normal y corriente. Y que él haya decidido irse sin una sola mención a su mujer, ni cuál es su relación con ella, a mí me pareció muy raro”, assegura Eyre.

La periodista també se'n fa creus que Sofía segueixi gaudint de tots els privilegis de reina. És veritat que ella, a priori, no té res a veure amb els tripijocs del Campechano però sempre que els reis marxen a l'exili ho fan en parella. Potser seria el moment d'acabar amb la comèdia i oficialitzar una separació.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades