Societat

Pilar Carracelas anuncia que està embarassada

La col·laboradora de TV3 i Rac1 dóna aquesta bona notícia

23 de febrer de 2021 (09:09 CET)

Pilar Carracelas
Pilar Carracelas

Una de les tertulianes més conegudes de TV3, Pilar Carracelas. La periodista independentista, que també col·labora a El Món a Rac1 de Jordi Basté, ha anunciat que espera un nen. Ho ha anunciat d'una manera diferent. 

Carracelas, a xarxes socials, ha explicat que "abans que em veieu en unes setmanes per la tele i penseu que he eixamplat la base...". Ja té pensat el nom, però no l'ha dit: He pensat a posar-li un nom catalaníssim per si es fa de VOX com a mínim passi vergonya i s'hagi de canviar el nom.[banner-DFP_1]

Evidentment, la imatge és un mem, no és real. No hi ha cap nadó que dins la panxa de la mare faci el senyal de victòria amb els dos dits. La broma en la manera d'anunciar-ho va fer que molts usuaris i seguidors també dubtessin de la veracitat de la informació, però és real.

La periodista és molt crítica amb el processsime emprat per alguns sectors de l''independentisme'. Carracelas sempre ha criticat l'estratègia d'ERC d'eixamplar la base i acostar-se als Comuns per captar nous votants pel seu partit i perquè aquests se sumin a la causa independentista. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades