Societat

Perd la cartera amb 25 euros dins i això és el què fan els Piolins

Un agent de la Guardia Civil s'intenta quedar els diners de la cartera perduda

20 de octubre de 2020 (11:58 CET)

Piolins
Piolins

Quan algú perd la cartera és habitual i recomanable anul·lar les targetes de crèdit. En moltes ocasions, els 'lladres' es queden amb els diners en efectiu i llencen la cartera al terra o les escombraries, fins que algú la troba i la porta a la comissaria de policia més propera. Evidentment és molt difícil recuperar els bitllets i les monedes però, almenys, es recupera la documentació.

Una tuitera, sense explicar on han succeït els fets, explica que va perdre la cartera i que després de buscar-la una bona estona va decidir anar a la Guardia Civil. Allà la tenien ja que l'havia portat una veïna.

La sorpresa per la noia que la va perdre va ser quan la veïna que va fer el bon gest de portar-la a comissaria li va explicar que dins hi havia vint-i-cinc euros. Així, doncs, la propietària va decidir tornar a la comissaria i preguntar als agents sobre aquest assumpte. 

VOX: "Si la Guardia Civil tiene que esposar a Torra para sacarlo del cargo, que lo haga"

El resultat va ser citar a les persones implicades i que exposessin la situació. Evidentment la persona que va fer la troballa es va ratificar en la seva decisió i va manifestar que quan va portar la cartera aquesta tenia vint-i-cinc euros i que va veure com l'agent els treia i se'ls guardava. 

En resum, que els vint euros van tornar a la seva propietària i l'agent implicat es va "disculpar" al·legant que es va "despistar". Que després d'aquella gestió en va fer una altra i no va "recordar" retornar els diners al seu lloc. El Piolin buscava un sobresou i la cosa no va acabar bé. Nova demostració de la Marca España i dels seus valors. 

 

 

 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies