Societat

Pell de gallina: Així va descobrir Dani Rovira que podia tenir càncer

L'actor i humorista fa quatre mesos va descobrir que patia càncer i ara tot evoluciona de manera favorable

29 de juliol de 2020 (11:50 CET)

Dani Rovira
Dani Rovira
Dani Rovira és un dels actors més estimats del cinema espanyol. A més d'actor és un excel·lent humorista i els seus seguidors el volen tornar veure riure i volen tornar a riure amb ell. Fa uns mesos vam conèixer la trista notícia de la seva malaltia. Vam saber que patia un càncer que el va obligar a aturar la seva feina i a començar un tractament de quimioteràpia. Això va fer que perdés cabell i tingués un aspecte desmillorat, molt més prim. Però ara s'està sobreposant i està millorant, gràcies al seu esforç constant i a la seva valentia. 
 
Ha trencat el seu silenci i ha explicat com es va adonar que patia càncer. “Me noté un bulto sospechoso encima de la clavícula izquierda”, ha explicat Dani Rovira a la Cadena Ser. El diagnòstic va ser fatal: càncer. “Llegaba al hospital a las nueve de la mañana, me sacaban sangre para ver cómo tenía las defensas. A partir de ahí, en el laboratorio me hacían los jarabes. Eran cuatro bolsas de quimio intercaladas con bolsas de suero y algún otro medicamento. En total, litro y medio que te meten en vena. Salíamos de allí a las tres y media de la tarde. Haces amistad con la gente, no te queda otra”, ha relatat.
 
 
Dani Rovira amb el cabell rapat
Dani Rovira amb el cabell rapat

 

L’etapa inicial del tractament ha anat bé i ens n'alegrem molt. Amb vuit sessions, el limfoma ha desaparegut del seu cos i Rovira ha començat ara la fase de la radioteràpia amb un tractament molt més suportable. “Esta es la buena porque me puedo mover un poco. No sabes lo que es la radioterapia. Te anclan a una cama, te hacen un molde que en mi caso se ajusta del pecho hacia arriba, incluida la cara, y está súperajustado. Es muy ajustado a tu figura, casi no puedes ni engordar ni adelgazar. Cuando te dan la radio estás en una cama metálica. Te anclan con ese molde para que la radiación vaya exactamente a donde tiene que ir. Son 10 minutos que no puedo ni tragar”.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies