Societat

Molta emoció: Aquest és el contingut del darrer documental sobre Pau Donés

El periodista presentarà el reportatge sobre la darrera trobada amb el líder de Jarabe de Palo pocs dies abans que morís

30 de juliol de 2020 (10:54 CET)

Pau Donés
Pau Donés

Pau Donés va morir el 9 de juny després de molts anys convivint amb el càncer. Vint dies abans, el músic i líder de Jarabe de Palo va demanar al periodista i amic Jordi Évole si volia visitar-lo a la seva casa, a la Vall d'Aran, i li va oferir enregistrar la conversa. El resultat d'aquella darrera trobada entre els dos amics és 'Eso que tú me das', un documental que Jordi Évole estrenarà a la 23a edició del Festival de Màlaga, aquest mes d'agost.

L'entrevista manlleva el nom d'una de les darreres cançons compostes i escrites per Pau Donés, apareguda al disc publicat d'urgència pel cantant també pocs dies abans de morir, 'Tragas o escupes'. El reportatge dirigit pel mateix Évole i Ramón Lara s'estrenarà fora de concurs al festival.

Évole ja havia fet pública aquesta trobada d'urgència amb Pau Donés i havia avançat que estava pensant quina forma li donaria i de quina manera es podria fer arribar al públic. Ahir el vespre, el mateix periodista va anunciar que l'entrevista s'ha convertit en un documental i que aquest s'estrenarà al Festival de Màlaga.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades