Societat

MOLT GREU: Un youtuber va a més de 200 per hora, fuig dels Mossos i treu pit al seu canal

Tenia un canal de Youtube i havia penjat diversos vídeos a les xarxes socials, un d'ells fugint de la policia

19 de octubre de 2020 (23:21 CET)

Mossos
Mossos

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment a Garriguella (Alt Empordà) un home de 30 anys i de nacionalitat francesa per conduir a 221 km/h en una via limitada a 90 i publicar-ho a internet. La investigació va començar a principis d'aquest mes, quan els Mossos van rebre denúncies de veïns del municipi, molesos per la circulació de diverses motocicletes que posaven en perill els veïns.

Mossos

Els agents van veure que el presumpte autor dels fets era un veí del mateix municipi, que tenia un canal de Youtube i que havia penjat diversos vídeos a les xarxes socials conduint temeràriament. En un d'ells, a més, mostrava com fugia d'una patrulla policial.

En un dels vídeos es podia comprovar que anava a 221 km/h per la carretera C-252, la carretera de Garriguella a Vilabertran.

Els mossos van identificar l’autor dels fets i, després de prendre-li declaració, li van obrir diligències i va quedar denunciat penalment com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, conduir temeràriament i circular a una velocitat penalment punible.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades