Societat

MOLT GREU: Un infectat de coronavirus se salta el confinament i fa de taxista il·legal a Soses

Un argelià malalt de coronavirus cobrava en negre serveis de taxi sense tenir llicència per fer-ho

29 de juliol de 2020 (10:08 CET)

Mossos
Mossos

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un home, positiu de covid-19, traslladant fins a casa amb el seu cotxe particular dues treballadores d'una empresa de Soses (Segrià). Els fets van passar dijous cap les vuit del vespre en un control de mobilitat a LP-7041 a Soses. Els Mossos li van aixecar una acta i van informar dels fets el departament de Salut perquè l'home, veí de Lleida i nacionalitat algeriana, s'estava saltant el confinament. A més, investiguen si l'home estaria exercint de taxista sense disposar de llicència.

A la gravetat dels fets atesa la greu pandèmia sanitària que estem vivint a Catalunya, amb especial importància al Segrià, s'hi suma no disposar de la llicència necessària de taxi per conduir un vehicle acompanyat de clients i lucrar-se per aquest servei. 

Loquillo

L'àrea metropolitana de Barcelona, sobretot a l'Hospitalet de Llobregat i el Segrià són ara les zones preocupants de Catalunya. Un focus reduït a l'Alt Empordà, concretament a Vilafant completaria la llista de punts calents a tenir en compte pel Prosicat. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades