Societat

Miserables: Dos joves se salten el toc de queda i atraquen a punta de navalla un sensesostre a Girona per robar-li 4 euros

La Policia Municipal els va arrestar quan intentaven fugir corrent del lloc dels fets

30 de octubre de 2020 (19:08 CET)

Girona
Girona

La Policia Municipal de Girona ha detingut dos joves per robar a punta de navalla quatre euros a un sensesostre. Els fets han passat la matinada d'aquest divendres. Pels volts de dos quarts de dues, una patrulla que passava pel Carrer Santa Clara ha vist com dos homes llançaven al terra un objecte i sortien corrent en direccions diferents al veure el cotxe policial.

Incidents a Girona

Un ha girat cap a un passadís que dona accés a la plaça Josep Pla i l'altre ha seguit carrer avall. Els agents, però els han pogut atrapar i han comprovat que el que havien llançat era una navalla. Mentre els identificaven ha arribat el sensesostre per denunciar als policies que els dos joves li acabaven de robar els quatre euros que tenia.

Al registrar els lladres la policia ha trobat els diners del sensesostre. Tots dos sospitosos han quedat detinguts per un delicte de robatori amb intimidació i ja han passat sota custòdia dels Mossos d'Esquadra.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades