Societat

Un metge d'un CAP català explica el que la conselleria calla (i molta gent critica sense saber) respecte l'Atenció Primària

Un professional del CAP Magoria de Barcelona parla clar sobre la poca transparència de l'administració pública

4 de setembre de 2020 (10:50 CET)

Cap Magoria de Barcelona
Cap Magoria de Barcelona

Els mitjans de comunicació sovint no expliquen tota la veritat, per desconeixement, per interés o perquè així són les instruccions que reben. És per això que cal estar atent a les noves vies d'informació, com les xarxes socials, en què són els propis afectats qui expliquen de primera mà la notícia. 

Coronavirus

En aquest cas, un metge català que treballa en un CAP ha explicat en un fil de Twitter el present d'aquests centres d'Atenció Primària i ha criticat que des dels mitjans de comunicació es confongui l'opinió pública amb informacions que no s'ajusten a la realitat.

Explica que el CAP Magoria està obert al públic i atén la població de forma telefònica, però també presencial i a domicili. De fet, reconeix que el CAP sempre ha estat obert, fins i tot en el pitjor moment de la pandèmia. 

De manera que aquells comentaris de ciutadans que diuen que als CAPs no s'atén i estan tancats són "mentida". Acaba llençant tres missatges: als usuaris del CAP respecte cap als professionals. A les administracions públiques, més transparència. I mostra el seu agraïment i admiració cap als companys professionals. 

 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades