Societat

Els Matins de TV3 recuperen com a col·laborador aquest històric de TV3

Albert Om i Natza Ferrer faran companyia a Lídia Herèdia a Els Matins de TV3

2 de setembre de 2020 (09:34 CET)

Lidia Heredia
Lidia Heredia

La nova temporada de TV3 aporta cares noves. Tal com us vam EXPLICAR AQUI, Carles Prats abandona el Telenotícies i el substituirà Xavi Coral, fins ara corresponsal de la Televisió de Catalunya a Brussel·les, on informava de l'última hora europea. 

A Els Matins de TV3, la presentadora Lídia Herèdia comptarà amb la presència d'un col·laborador conegut i estimat a La Nostra. Es tracta d'Albert Om, fins ara presentava 'Islàndia' a les tardes de Rac1. L'osonenc reconeixia que "no trobava a faltar la tele", però finalment s'ho deu haver pensat millor. 

La seva secció es dirà "Agenda Om" i estarà més destinada a l'entreteniment que no pas la secció principal conduïda per Herèdia, que es dedica a repassar l'actualitat política del dia a dia i a realitzar entrevistes a polítics i altres personalitats. 

El PP contra Marc Giró i el clatellot de Vicent Sanchis s'escolta al carrer Genova

Om no serà l'única cara nova de Els Matins. La també coneguda Natza Ferrer, fins ara a La Competència de Rac1 també participarà a TV3. Sembla doncs que són diversos els periodistes que decideixen fer el pas de la ràdio a la televisió. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades