Societat

Un Marquès, una dutxa i el Campechano

El Rei Juan Carlos va interrompre una dutxa del pare d'Iván Espinosa de los Monteros

16 de octubre de 2020 (11:47 CET)

El Campechano
El Campechano

El Borbó emèrit segueix gaudint d'una jubilació de luxe als Emirats Àrabs Units. Allà, està ben a prop dels seus amics dictadors i descansa en una habitació d'hotel de més de 10.000 euros la nit i de centenars de metres quadrats. 

Vanity Fair, per blanquejar la seva imatge, ha contactat amb diferents personatges monàrquics perquè expliquin anècdotes del Campechano amb l'objectiu de vendre la seva imatge, precisament, més 'Campechana' i més simpàtica. 

Rei Juan Carlos

"¿Fue un buen rey? ¿Cómo pasará a la historia?" han preguntat. Evidentment han contestat que sí. I és que  han preguntat al cosí del Borbó, el príncep Pau de Grècia, l'artista i mecenes Mayte Spínola i l'exalt comissionat de la Marca España, Carlos Espinosa de los Monteros, pare d'Ivan Espinosa de los Monteros. 

El pare del polític de Vox explica una anècdota. Mi mujer, apurada, me dijo un día: ‘¡Te llama el rey!’. Pensé que era una broma y le respondí: ‘Dile que estoy en la ducha y no me puedo poner’". En insistir la dona, ell va córrer i va sortir de la dutxa. Juan Carlos li va contestar: No te preocupes. Ducharse es muy bueno y sano. Si hace falta, el rey espera’, me contestó”.. Ara ja sabem d'on ve la passió monàrquica i espanyolista del portaveu de Vox. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades