Societat

El llirisme dirà que això està malament: Un grup d'alumnes de 10 anys es planta perquè els seus companys es neguen a parlar la nostra llengua durant la classe de català

El conflicte lingüístic iniciat per la dreta espanyolista arriba a les escoles catalanes

24 de novembre de 2020 (09:57 CET)

Escola catalana
Escola catalana

La força dels 'montapollos' arriba fins als nens castellanoparlants de l'escola catalana. O més ben dit, fins als seus pares, que no dubten en inculcar-los aquest missatge. Explica un usuari de Twitter que el seu fill li ha explicat que a la classe de català els alumnes castellanoparlants es neguen a utilitzar la nostra llengua. 

Aquest comportament 'cuñado', només entès en uns nens d'aquesta edat si reben instruccions dels seus pares, ha estat contestat per l'alumnat catalanoparlant, que s'ha comportat de la mateixa manera a la classe de castellà, és a dir, s'han negat a parlar la 'Lengua del Imperio'. Ho han fet només com a mostra de protesta i arran del comportament previ dels altres. 

Grup de músics

La mestra, com era d'esperar, ha triat la decisió fàcil. Ha castigat els nens catalanoparlants i la decisió cap als nens castellanoparlants s'ha quedat en un no-res. Seguiran sense parlar català a la classe de català. 

El llirisme, igual que la mestra d'escola, de ben segur que defensarà els castellanoparlants perquè, pobrets, són nens i no tenen cap culpa de les decisions dels seus pares. Una condescendència incomprensible i que converteix les víctimes (els catalanoparlants) en culpables. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies