Societat

Uns lladres entren a robar a un bar de Sant Joan de les Abadesses i uns veïns valents els retenen fins que arriben els Mossos

Els Mossos busquen un segon sospitós que va aconseguir escapar

22 de gener de 2021 (19:32 CET)

Mossos
Mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 26 anys que va entrar a robar en un bar de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) i que un grup de ciutadans van poder retenir abans que marxés corrent. Els fets van passar el dimarts 19 de gener, quan els veïns que viuen prop de l'establiment van sentir un cop molt fort i van acostar-se a mirar què passava. Aleshores van comprovar que la porta del magatzem del bar estava oberta i que d'allà en sortia una persona que pretenia fugir del lloc.

Terroristes 17A
[banner-DFP_1]

Aleshores van interceptar-lo i el van retenir fins que va arribar la patrulla de policia que venia des de Ripoll, on feia tasques de seguretat ciutadana. Els agents van comprovar que el jove tenia relació amb el robatori.

La investigació continua oberta atès que el detingut anava acompanyat d'una altra persona quan va entrar al bar. El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 21 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades