Societat

Kiko Rivera: "Mi madre me hizo creer que Felipe González era mi abuelo"

El fill d'Isabel Pantoja ho explica a Bertín Osborne i fa les delícies dels cuñados

18 de febrer de 2021 (15:40 CET)

Kiko Rivera
Kiko Rivera

Trobada entre Kiko Rivera i Bertin Osborne, grans herois de l'espanyolada. Paquirrin és un d'aquests personatges que si no fos per la seva mare no seria res a la vida. Sense ofici ni benefici, a la recerca de qualsevol ajuda que les institucions li poguessin donar. 

Rivera està molt enfadat amb la seva mare, amb Isabel Pantoja, que li ha donat tot. Sense ella no podria haver estat DJ, no podria participar contínuament a Sálvame i a altres programes de Telecinco i no hauria consumit tot el que ha consumit. [banner-DFP_1]

Ara, a Osborne li ha fet una confessió. La seva mare li hauria dit que es va embolicar amb l'expresident del Gobierno d'España, Felipe González, de manera que l'home X dels GAL seria l'avi de Paquirrín. 

"Yo no entiendo de política, pero yo… Mira, de pequeño era del PSOE. Una amiga de mi madre, que era su secretaria, era muy del PSOE. Siempre con Felipe González, Felipe González…" Osborne ficava cullerada: "Si se presentase Felipe González hoy, yo le votaba ¿eh?

Llavors va ser quan Rivera va fer la confessió: "Esa mujer, la amiga de mi madre,  me regaló un marco con la foto de Felipe González y yo tenía esa foto en la mesita de noche. Entonces, un día, me dio por preguntar a mi madre que quién era mi abuelo" i va continuar: "entonces a mi madre le pillaría que no sabía donde meterse, sabiendo ella todo lo que sabe que yo no tenía ni idea y me he enterado ahora, miró al cuadro de Felipe González y me dijo: ‘este es tu abuelo.

Fes-ho córrer
Destacades