Societat

Justícia espanyola: Més de dos terços dels detinguts en una important operació contra el tràfic de drogues a Catalunya queden en llibertat

Es van comissar més de mig milió d'euros en substàncies estupefaents

11 de octubre de 2020 (18:26 CET)

Jutjat
Jutjat

Vint dels 61 detinguts aquesta setmana en l'operació contra diversos entramats criminals que controlen la venda i distribució de cocaïna i heroïna al Raval han ingressat a la presó després de passar a disposició del jutge, segons fonts properes a la investigació.

En l'operació, que va tenir lloc dimecres passat, es van fer entrades a 35 pisos i cinc locals, principalment al districte barceloní però també a Cornellà de Llobregat, Badalona i el Prat de Llobregat. En total, hi van participar més d'un miler d'efectius dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i el Cos Nacional de Policia.

Guardia Urbana a Barcelona

A més, es van comissar 550.000 euros en substàncies estupefaents i 71.000 euros en metàl·lic.

L’operatiu policial va ser la culminació d’una investigació policial conjunta que va començar a mitjan agost de l’any passat, un mes després del dispositiu Suricat que va permetre desactivar 36 narcopisos i detenir 53 persones de diferents grups dedicats al tràfic de drogues en aquesta zona.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades