Societat

Jugada bruta de Sálvame amb una estanquera contra Laura Fa

Sálvame i Telecinco obliguen la col·laboradora catalana a aparèixer amb una bandera d'Espanya

23 de octubre de 2020 (13:02 CET)

Laura Fa
Laura Fa

Sálvame és el programa estrella de Telecinco, fet que ja explica quin tipus d'espectadors té la cadena de Mediaset. Pasapalabra era l'únic programa cultural que tenien a la graella i van decidir retirar-lo per poder encabir més programes escombraries. 

Jorge Javier Vázquez és el presentador de Sálvame, que en alguns moments passa a dir-se Sálvame Naranja, Sálvame Limón o Sálvame Tomate. I els caps de setmana, Sálvame Deluxe. Uns canvis de noms que no fan canviar la temàtica del programa. 

Laura Fa

En aquest sentit, per continuar guanyant audiència han creat 'La verbena de Sálvame", un espai que imita 'Tu cara me suena' i que fa cantar els seus concursants. I, com era d'esperar, a la col·laboradora catalana Laura Fa li ha tocat el rebre. 

LI han fet imitar les Azúcar Moreno cantant Bandido amb una immensa i innecessària bandera d'Espanya. Laura Fa: "Sois unos putos cabrones""Sé que Matamoros me va a valorar fatal. Le caigo mal, no me soporta. Lo que me vaya mal a mí le parecerá estupendo", va afegir Fa. 

 

Laura Fa a Sálvame
Laura Fa a Sálvame

 

 

Laura Fa amb una estenquera
Laura Fa amb una estenquera

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades