Societat

El joc de paraules d'un tuitaire després d'aquest aparatós accident d'un torero espanyol

L'assassí d'animals continuarà la seva feina malgrat haver patit una cornada als testicles

31 de agost de 2020 (09:35 CET)

Rafael González
Rafael González

No es poden jugar partits de futbol amb públic però sí se celebren 'corridas' de toros. Aquest fet que demostra i ratifica la 'Marca España' ha acabat amb un 'greu' accident després de l'accident que ha patit Rafael González, que ha hagut de ser intervingut d'urgència.

Toros a Alcalá d'Henares

Els fets han passat a la ciutat espanyola de Salamanca, quan un toro li ha clavat les banyes als genitals i li ha perforat un testicle. "Una cornada de 10 centímetros en la ingle con trayectoria descendente hacia la raíz del pene y rotura de la bolsa escrotal", han explicat fonts properes a l'assassí d'animals al digital Mundo Toro. 

El matador ja ha estat donat d'alta pel centre hospitalari i està fent recuperació. Aquest incident no el retirarà de les places i continuarà fent la seva feina. Les xarxes socials s'han omplert de reaccions, especialment de l'espanyolada que li donava ànims i lamentava els fets. 

 

 

A l'altra costat de la moneda, un tuitaire antitaurí també hi ha dit la seva i ha fet un joc de paraules que s'ha fet viral i ha triomfat a les xarxes socials. Diego ha relacionat la paraula castellana "pene" (penis) i la paraula "pena" com a sinònim de llàstima.  

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades