Societat

Joc brut dels Mossos contra un presentador de TV3 a la manifestació dels CDR per protestar el dia de l'aniversari de la sentència contra els presos polítics

La policia catalana el va identificar i escollar sense cap més motiu que ser independentista

15 de octubre de 2020 (14:42 CET)

Gerry a TV3
Gerry a TV3

Els CDR es van manifestar al centre de Barcelona per commemorar el tercer aniversari de la Tardor Calenta de 2017, una tardor amb molts esdeveniments històrics com la celebració del referèndum, la detenció dels presos polítics i la declaració d'independència.

Els activistes pretenien protestar contra l'Estado español repressor i els Mossos d'Esquadra van avalar aquesta restricció de drets, fent identificacions indiscriminades i no respectant el dret a la llibertat d'expressió i manifestació. 

Agents de la BriVOX

El canvi de Miquel Buch per Miquel Samper no ha servit de res i així ho ha exposat un jove periodista de TV3, en Gerry, que a twitter és @revolucionari99 . Aquest jove de 21 anys va anar a la mani i va explicar que hi va passar. 

El nou canal juvenil Mood Z de TV3 per Youtube és una coproducció de la conselleria de Cultura i entre les seves cares hi apareix Gerry, Gerard Querol, de Sant Cugat (Vallès Occidental). 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades