Societat

Javier Sardà s'ensorra en audiència a Televisión Española

L'espanyolista fa el ridícul a la Televisión del Gobierno d'España

15 de setembre de 2020 (10:40 CET)

Xavier Sardà
Xavier Sardà

El català espanyolista Javier Sardá està provant sort a Televisión Española. Presenta un programa de debat que s'emet pel canal en català d'aquesta televisió, que es pot veure únicament a Catalunya. 'Obrim Fil' s'emet els dijous i està pensat per fer ombra a TV3, però el què ha fet és el ridícul. 

Sardá es va estrenar amb un 5,7% d'audiència. I això que era prime time, de deu a una de la nit i el programa estrena. Marius Carol, Antonio Baños i Gemma Nierga eren els convidats, per buscar un debat imparcial i equilibrat, cadascun representant el seu paper. No hi era Pilar Rahola, que hagués fet pujar l'audiència, sense dubte. 

Anna Boadas és la copresentadora però té un paper menys rellevant. Sardá apareix davant la càmera i a Boadas no se la veu però se la sent. La excol·laboradora de 'Divendres' no havia tornat a aparèixer a televisió i la parella costa d'entendre.

Xavier Sardà no descansa i ataca de forma injusta el President Torra aprofitant el coronavirus

El Twitter del programa no arriba a 250 seguidors. Tot fa pensar que l'espai té els dies comptats, ja que amb aquestes dades d'audiència, Sardá i els seus promotors estan abocats al fracàs. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades