Societat

Ja és definitiu: Dani Rovira anuncia amb aquesta piulada que està totalment curat del càncer

L'actor espanyol dóna una gran notícia als seus seguidors

15 de agost de 2020 (18:49 CET)

Gran notícia: Dani Rovira anuncia el final del tractament i que els limfomes han desaparegut
Gran notícia: Dani Rovira anuncia el final del tractament i que els limfomes han desaparegut

Fa sis mesos l'actor Dani Rovira va anunciar que patia càncer. En concret Rovira ha patit limfoma de Hodgkin, un tipus de càncer que cada vegada té millor solució. Tot i així no ha estat fàcil i l'actor ha lluitat molt aquests mesos sense perdre el sentit de l'humor.

Rovira ha informat constantment de la seva evolució i els seus seguidors han viscut amb ell aquest llarg tractament. Les publicacions de Rovira a les xarxes socials també han ajudat altres malalts i la seva evolució positiva es una dosi d'esperança per a tots ells.

Dani Rovira

Després de vàries publicacions on Rovira explicava que tot evolucionava bé avui ha donat la millor notícia possible als seus seguidors: està curat. Rovira repassa aquests sis mesos de lluita i ho compara amb una ascensió a una muntanya. Rovira ja ha fet el cim i com es pot veure a la seva foto del perfil d'Instagram ha recuperat massa muscular després d'haver-se aprimat molt durant el tractament.

L'actor fa un agraïment a totes les persones que l'han ajudat, tant metges com família i amics, en una publicació que s'ha fet viral a Instagram i que ja té milers de comentaris.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades