Societat

L'informe policial del cas Mainat: Tots els detalls i versions

Telecinco, de la mà d'Ana Rosa Quintana, explica més detalls sobre la investigació policial

20 de octubre de 2020 (10:49 CET)

Josep Maria Mainat
Josep Maria Mainat

El cas Mainat avança i cada dia que passa coneixem més detalls. A banda de la investigació policial i judicial -que segueix oberta- Sálvame i Ana Rosa Quintana són les principals fonts d'informació.

Tot va començar amb el presumpte intent d'assassinat d'Angela Dobrowolski a Josep Maria Mainat mentre el productor televisiu dormia. Aquesta li hauria subministrat una dosi incorrecte d'Insulina, sabent que atesa la seva diabetis, aquesta incorrecció podria ser letal. Un intent motivat per la voluntat de l'excantant de la Trinca de decidir posar punt i final a la relació i tramitar el divorci. 

Angela Dobrowolski

Dies després es van conèixer altres actuacions de Dobrwolski que demostrarien que tindria una estratègia molt definida. Amb l'ajuda de dos escorts, Gabriel i Alina, també li hauria intentat robar diners del compte corrent i hauria convertit el domicili familiar en un prostíbul, en què els clients podien llogar habitacions per hores i per dies. 

Mainat fa setmanes que és fora del domicili de Barcelona i es troba al domicili familiar de Canet de Mar (Maresme) lluny de tot aquest embolic. Tot i així, es deixa veure, d'incògnit, per les Rambles de Barcelona. 

Ara, el cantant i productor ha trencat el seu silenci a través del programa d'Ana Rosa:  "Estoy preparando, con mi abogado, una demanda de divorcio y me consta que ella entró en mi ordenador y se mandó a su correo los mails que intercambié con él. Incluido el borrador de la demanda del divorcio y mi testamento". El mateix programa explica que la policia té clar que el mòbil és econòmic: "Para esta unidad el móvil es económico. En el testamento del señor Mainat se especifica que si su mujer lo sigue siendo, en el momento de su muerte, pasa a ser heredera del mismo". 

Dobrowolski, en canvi, sense massa convicció, té una versió diferent: "Hemos tenido nuestros problemas, pero lo hemos arreglado y nos estábamos reconciliando". 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades