Societat

Gerard Quintana en té prou amb 5 paraules per deixar el Preparao en evidència

Forta repassada del músic a Felipe VI

5 de agost de 2020 (23:26 CET)

Gerard Quintana
Gerard Quintana

La monarquia espanyola està sota mínims. Això ha de servir a Catalunya per tirar endavant el seu projecte de República Catalana i no caure en el parany d'autonomistes i lliristes que creuen que una República espanyola és la solució.

Tot seguiria igual, de la mateixa manera que la repressió s'ha mantingut o fins i tot ha crescut amb el Gobierno del Diálogo si ho comparem amb l'època d'M.Rajoy. I això és greu, molt greu.

Els bisbes espanyols emeten aquest comunicat a favor de la Constitución Española i contra l'independentisme

Malgrat la fugida del Campechano el Preparao, fill seu, continua fent vida normal tant a títol oficial com privat. La seva dona ha guanyat una batalla contra un dels seus principals enemics (possiblement el que més) dins Zarzuela però a la vegada veu com la coronació de la seva filla quan el Preparao traspassi es complica... i molt.

Un dels darrers actes de Felipe VI va ser fa dos días. Una "visita de trabajo" en diuen des de la Casa Real. Centenares de tuitaires li han dit de tot per considerar que anar a passejar-se és "trabajar".

D'altres han anat més enllà i els hi han fet peticions. Com per exemple Gerard Quintana. El música n'ha tingut prou amb cinc paraules per expressar el seu malestar i el de moltíssima gent cap als Borbons. I s'hi dirigeix en castellà, així l'entenen: "Devuelvan lo que han robado".

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades