Societat

Gerard Piqué i Shakira anuncien això

El futbolista i la cantant demostren la seva solidaritat

22 de gener de 2021 (08:08 CET)

Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué i Shakira

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué i la seva dona, la cantant colombiana Shakira, són probablement una de les parelles més famoses del món de l'esport i la música. L'artista amb arrels catalanes està perfectament integrada a casa nostra, els seus fills han nascut aquí i reben la nostra educació. 

Són també molt actius a xarxes socials, on ensenyen el seu costat més proper i més familiar, però també el més solidari, com en aquesta ocasió. Conscients que el sector de l'hostaleria no està passant un bon moment i que són molts els catalans i catalanes que viuen en una situació de pobresa.[banner-DFP_1]

Gerard Piqué

Piqué i Shakira estan sortejant un viatge a Barcelona per a dues persones. El plat fort d'aquest viatge és que els afortunats podran anar-se'n de tapes amb la parella. "Jo vull, "T'estimo", "Quina idea més bonica" o "Si fa falta us cuino i tot" i molts altres missatges s'han pogut veure a la xarxa social. 

Accions com aquesta és la que fan que el català i la colombiana siguin estimats arreu del món. La solidaritat d'aquells qui més tenen és molt important i Pique i Shakira ho estan fent molt bé. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies