Societat

La frase de Mitjà a Griso que s'ha fet viral i que representa una clara indirecta als comissaris polítics que el persegueixen

L'epidemiòleg és convidat a Espejo Público i parla clar contra aquells que l'ataquen

30 de octubre de 2020 (08:41 CET)

Oriol Mitjà
Oriol Mitjà

Ahir dijous, l'epidemiòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, va participar al programa de Susanna Griso. Va conversar amb la periodista catalana d'Espejo Público després que s'hagin aplicat mesures molt dures arreu de l'Estado español. 

Oriol Mitjà

Griso, evidentment, no és a Catalunya i no li preguntava sobre Alba Vergés sinó sobre el tècnic Fernando Simón a qui acusava de "dar bandazos". Mitjà contestava de manera contundent: "no quiero entrar en polémica. Ya me han tachado de ser arrogante por lanzar ataques de forma personal”, ha lamentat. El doctor barceloní evita respondre contra Simón, però reflexiona sobre les xifres crítiques de la Covid-19 a l’Estat: “La tasa de mortalidad en España es la tercera más elevada del mundo, 700 por cada 1.000.000”.

I continuava la repassada: “La gestión de la pandemia aquí ha sido mucho peor. Diez veces peor que el resto de países. Hoy toman una decisión y mañana la contraria”. Oriol Mitjà no dona noms concrets en cap moment, però no es mossega la llengua. 

Tot plegat representa una clara indirecta a tots aquells comissaris polítics que l'ataquen. Després de saber que ERC hauria vetat l'entrada de Mitjà al Govern, també vam VEURE AQUI com Pere Aragonès intentava esquivar preguntes sobre la seva entrada al Govern. Igual, tal com vam VEURE AQUI, que Sergi Sabrià. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades