Societat

Les fotos més picants del Campechano que podrien veure la llum

Antonio Montero explica a Cuatro que té fotos de l'emèrit completament nu i molt ben acompanyat

27 de juliol de 2020 (15:44 CET)

Això és el que ha fet el Campechano per airejar-se dels escàndols
Això és el que ha fet el Campechano per airejar-se dels escàndols

El Rei Emèrit està sent objecte de moltes informacions en les darreres setmanes. Els seus escàndols fiscals l'han situat en boca de la premsa europea, que està disposada a arribar fins al final. A Espanya, els mitjans de comunicació s'han dividit entre defensors i detractors però el que està clar és que s'ha de defensar la monarquia a qualsevol preu, encara que s'hagi d'enfonsar el Campechano a canvi de mantenir el Preparao.

A banda de Pilar Eyre i Jaime Peñafiel, Antonio Montero és un dels altres periodistes ben informats en aquest aspecte. Ha participat al 'Todo es Mentira' de Cuatro i ha assegurat que disposa d'imatges del Borbó emèrit totalment nu. "Me dicen, ¡que está en pelotas el rey!”, explica. “Estaba con la reina Sofía. La infanta Cristina hacía topless. Pero no estaban con él. Él estaba solo en la cubierta de arriba”. Afegeix que hi ha una gran quantitat d'imatges que mai veuran la llum per culpa de la censura. 

El Campechano

"Yo le he hecho muchas fotos al rey Juan Carlos que han sido censuradas (...) No tengo miedo pero me han pasado cosas muy raras. Denuncié un suceso y jamás he recibido ningún tipo de notificación”. Unes paraules que deixen entreveure que el paparazzi, ex del Jueves, podria publicar algun dia totes aquestes instantànies. I el millor de tot: entre aquest material hi ha fotografies amb una famosa. De qui no ha volgut dir el nom. Tots dos despullats. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades