Societat

FOTO: Nova manca de respecte contra el català a una botiga

Les males traduccions al català són habituals a Catalunya

20 de novembre de 2020 (11:39 CET)

Supermercat a Catalunya
Supermercat a Catalunya

El català està en perill i cal posar-hi remei. La  nostra llengua està amenaçada per la supremacia del castellà, llengua amb centenars de milions de parlants arreu del món però que, segons Ciudadanos i l'espanyolada, està amenaçada per una llengua minoritzada i que pateix la repressió espanyolista.

Segons un estudi que vam VEURE AQUI, un de cada cinc joves de Barcelona amb edats compreses entre els 15 i els 29 anys parla en català en les seves relacions familiars, laborals o d'amistat. 

Grup de músics

El català està en perill i així ho ha fet saber la Iaia Sunsión que, tal com vam VEURE AQUÍ, demana a les autoritats prendre mesures urgents per doblegar la corba de la llengua. 

Una dels altres atacs que pateix el català són les traduccions mal fetes. L'error sempre és per una influència del castellà. En aquesta imatge es pot veure una botiga, que desconeixem la seva localització, que tradueix "sales de baño" com a "surts de bany".  Si no tenen vendes que no s'estranyin. Els catalans no entendran què ofereixen. 

 

Insult al català
Insult al català

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades