Societat

FOTO: Nou retoc estètic de Leonor de Borbón

La futura Reina d'Espanya aprèn ràpid de la seva mare

18 de gener de 2021 (12:34 CET)

Princesa Leonor
Princesa Leonor

A la Casa Reial espanyola no només Letizia és una amant de les operacions estètiques. Sempre s'ha dit que les Borbonetes són pastades a la mare i que l'asturiana té molta influència en l'educació de la seves filles. 

Jaime Peñafiel
[banner-DFP_1]

La gran, Leonor Borbón Ortiz, la futura reina espanyola sempre que no hi hagi un daltabaix que faci que ho sigui Froilan, s'hauria operat les dents per tenir un somriure més bonic. Segurament per ensenyar-li a aquell jove pretendent que la premsa espanyola explicava que "le hace sonreír". 

Tal i com expliquen alguns mitjans com Lecturas, Leonor ha aprofitat la pandèmia per corregir la seva expressió bucal, tot i que no ho ha fet amb els tradicionals "brackets". Expliquen els experts que potser no hem notat aquests aparells perquè serien interns, més eficients i més cars. És clar que quan paguen els altres tot és més fàcil. 

A la felicitació de Nadal, a la segona foto, Leonor ja tindria l'operació feta. Amb la mascareta, hauria dissimulat durant un temps la malformació. Ara, ja pot lluir dentadura i està preparada perquè els nois o noies la vegin "sonreír". 

 

 

Dents Leonor
Dents Leonor

 

Felicitació de Nadal
Felicitació de Nadal

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades