Societat

FOTO: La mirada fulminant d'una nena a Leonor de Borbón

La imatge s'ha fet viral i molta gent aplaudeix el gest espontani de la nena

13 de agost de 2020 (22:16 CET)

Leonor de Borbón
Leonor de Borbón

Els Borbons porten setmanes intentant netejar la seva imatge després dels escàndols protagonitzats per tota la família.

Malgrat que Juan Carlos de Borbón, el patriarca, és el que n'ha fet de més grosses no cal oblidar el cas Urdangarín, els espectacles de Froilán i la seva germana o l'incident de Letizia Ortiz amb la seva sogra a la catedral de Palma.

Pedro Sánchez i Felipe VI

Per corregir el rumb de cara la galeria Felipe VI i la seva consort, Letizia Ortiz, van començar un viatge per les Espanyes. També van venir a la colònia catalana malgrat que van haver de canviar de plans. Inicialment volien anar a Barcelona peró es van haver de conformar amb la visita al Monestir de Poblet per evitar grans protestes.

Tot i així un grup de centenars d'independentistes va anar-hi a protestar. Després d'aquesta feinada la Familia Real ha anat com cada estiu a Palma on també aprofiten per fer visites protocolàries. La idea és anar "promocionant" més a Leonor de Borbón com a futura reina dels espanyols - els catalans esperem ja ser una República aleshores - i la fan saludar a tothom.

Però per una vegada la filla del Preparao no ha estat la protagonista de la foto. Una nena amb els braços creuats i mirada fulminant cap a Leonor s'ha fet viral:

La mirada de la nena cap a Leonor de Borbón
La mirada de la nena cap a Leonor de Borbón

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades